GENEL

TÜYAP ADANA 2. EVLENİYORUZ FUARI AÇILDI

Açılışa; TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana Valisi Mahmut Demirtaş Eşi Beyhan Demirtaş Hanımefendi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Akdeniz Bölge Başkanı Rana Nisanoğlu Dal, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Çukurova Fuarcılık Genel Müdürü Burak İnceoğlu, kaymakamlar, belediye başkanları, çok sayıda kurum ve kuruluşun temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.

Fuarın açılış konuşmasını yapan TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Adana’da EV’leniyoruz Fuarımızı marka haline getirmek için önemli adımlar atıyoruz. Cuma günü yapacağımız özel defile de büyük ses getirecek. 2018 gelinlik modasının sergileneceği defilemizde ünlü mankenler yer alacak.” diye konuştu.

Evleneceklere büyük kolaylık

TÜYAP Adana 2. EV’leniyoruz Fuarı’nın 2018 evlilik modasına yakından mercek tutacağını belirten Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini dile getirdi. Aynı yıl 2. kez düzenlenerek büyük bir başarıya imza atıldığını belirten Alagöz, fuarın, evlenecek ve evini yenilecekler için büyük kolaylık sağladığını belirtti.

Fuarda, özel gelinlik defilelerin yanı sıra evlenecek çiftler için de düğün dansı eğitimleri de verilecek. Yoğun bir hazırlık ve tatlı bir koşuşturma içine giren çiftleri rahatlatacak olan Fuarda, çiftler tüm ihtiyaçlarına cevap bulurken aynı zamanda 4 gün boyunca gerçekleşecek etkinliklerle de güzel bir yolculuğa çıkacak.

 

Evlilik fuar evlendirdi

EV’leniyoruz Fuarı’nda bir de nikah kıyıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından kıyılan nikaha; Adana Valisi Mahmut Demirtaş Eşi Beyhan Demirtaş, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra ve Akdeniz Bölge Başkanı Rana Nisanoğlu Dal ve Karaisali Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın şahitlik etti. Nikah akdini gerçekleştiren Sözlü, çifte mutluluklar diledi.

Fuara özel gelinlik defilesi

Alagöz; Ünlü tasarımcı Bekir Gökmen tarafından tasarlanan gelinliklerin sergileneceği Wedding Fashion 2018 defilesinde gelinlikleri; Merve Büyüksaraç, Ece Begüm Yücetan, Tuğba Melis Türk, Sinem Sülün gibi ünlü mankenlerin taşıyacağını söyledi.

Alagöz; Evlenecek olan gelin adayları için son trendlerin gözler önüne serileceği defilemiz 15 Aralık Cuma günü saat 19:00’da TÜYAP Adana podyumunda gerçekleşecek. Cuma günü düzenleyeceğimiz özel defilenin yanı sıra hafta sonu da önemli defilelere imza atacağız. Yöresel kına etkinlikleri, düğün dansı provaları yanı sıra gelin adayları için özel düğün saçı defilesi de yapılacak.”dedi.

TÜYAP Adana Podyumunda; kına geceleri, düğün dansı gösterimleri, son trend gelin saçı modelleri, son moda gelinlikler ve evlilik seminerleri yapılacak. Etkinlikler ile ilgili detaylı bilgi almak ve fuarı ziyaret etmek isteyenler http://adanaevleniyoruzfuari.com/ adresini ziyaret edebilir.

Girişlerin ücretsiz olduğu Adana 2. EV’leniyoruz Fuarı; 14-16 Aralık 2017 tarihlerinde 10:00 ila 21:00 saatlerinde, 17 Aralık 2017 tarihinde ise 10:00 ila 19:00 saatleri arasından ziyaret edilebilecek.

Başa dön tuşu