GENEL

TV A’DA (KANAL A) YENİ DÖNEM

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren Adana ve Adanalıların gözü, kulağı, sesi olan TV A yıllar içerisinde, teknolojinin bütün imkânlarını bünyesine transfer etmeyi de unutmadı. Televizyonculuğun, gazeteciliğin gereklerini ödün vermeden yerine getirmeye çalıştı. Ekip çalışmasına önem veren yapısı ile tecrübeyi kaliteyle birleştirip izleyicisiyle buluştu.
 
Sadece Adana'nın değil, Anadolu'nun en önemli, en büyük televizyon stüdyoları ve alt yapılarından birine sahip olan TV A, çıtayı daha da yükseklere taşımak için tüm imkânlarını seferber etmekten kaçınmadı. Bağımsız, tarafsız yayıncılığın Adana ve bölgedeki  adresi olmayı hep başaran TV A bu çizgisinden, gazetecilik etik ve değerlerinden taviz vermeden, ulusal kalitede "Bölgenin Televizyonu" olma hedeflerine ulaşmak için şimdi çok daha güçlü.
 
2012 yılında Adana'nın ilk özel televizyon kanalı olan Kanal A'yı, Nurs Grup Şirketler bünyesine alarak, medya yatırımlarını ‘Adana'nın bağımsız kanalı’yla güçlendiren grup, daima ileriye taşıyarak büyütmeye çalıştığı Kanal A’da " Yeni, güçlü ve önemli " bir birlikteliğe imza attı.
 
YAVUZ YILMAZ ORTAK VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU
 
Kamuoyunun ve özellikle iş dünyasının, gerçekleştirdiği başarılı büyük projelerle yakından tanıdığı, Türkiye genelinde devasa projelere başarılı imzalar atan Güven Altyapı Ltd. Şti. artık A Medya Grubu’nun yeni ortağı. Yeni dönemde TV A'nın (Kanal A) yönetim kurul başkanlığını da üstlenen Yavuz Yılmaz, yaptığı açıklamada; "Akrabası olmaktan her zaman mutluluk duyduğum Ercan Yılmaz ile, böylesine önemli bir kurumda  ortak ve birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum. İş ve medya sektöründe önemli tecrübelere sahip Ercan Yılmaz'la birlikte inanıyorum ki sadece Adana'mızın, bu güzel şehrimizin değil bölgenin en önemli, çıtası en yüksek, çok başarılı, şehrimize yakışan, marka bir televizyon kanalının oluşumu için elimizden gelen katkıyı yapacağız. Adana'mızın ve bölgemizin tanıtımı, marka değerinin artması, ekonomik, iktisadi, siyasi ve kültürel gelişimi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bağımsız, tarafsız, özgür yayın anlayışı ile elimizden gelen katkıyı koymaya çalışacağız.
 
Kurumsal bir çizgide, profesyonel bir bakış açısı ile teknolojik ve emek isteyen alanlarda da hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan TV A (KANAL A) yoluna devam edecektir. Amacımız,  YEREL TATDA, ULUSAL KALİTEDE, GÜÇLÜ, ETKİN, TARAFSIZ, VİZYONEL BİR BAKIŞ AÇISIYLA, BU ŞEHRE AİT MARKA, BİR TELEVİZYON KANALI VE MEDYA GÜCÜ OLUŞTURMAKTIR.
 
Özellikle, turunç kokan bu güzel şehrin, İlk özel televizyon kanalı olmaktan her zaman kıvanç duyan kurumumuzu bu günlere taşıyan dostlarımıza ve bu günde bayrağı devralarak, dün olduğu gibi taşımaya devam eden tüm emektarlarımıza, basın camiamızın bu güzide çalışanlarına teşekkürü borç bilirim.
 
Televizyon kanalımıza emek veren arkadaşlarımızla, Adana'mız için, yolumuza daha da güçlenerek devam ediyoruz. Kanal A'nın yani TV A'nın Adana ve bölge için ne kadar önemli olduğunun da farkındayım. Oluşturduğumuz bu güç birliğinin, sinerjinin, basınımız, Adana'mız ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyor, kamuoyumuzu saygıyla selamlıyorum." ifadeleri ile bilgilendirmelerde bulundu.

Başa dön tuşu