SİYASET

Ülkemizin çağdaş geleceği için mücadele ediyoruz

“KÜLTÜR VARLIKLARI YERİNDE SERGİLENMELİ”
İlk olarak Yumurtalık’a bağlı Demirtaş mahallesinde köy düğününe katılan ve genç çiftler ile aileleri tebrik eden Tümer, ardından Yumurtalık ilçe merkezinde Roma dönemine ait Poseidon mozaikli hamamda kazı çalışmasını inceledi.  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kültür Varlıkları Araştırma Komisyonu Üyesi de olan Tümer, arkeologlarla yaptığı görüşmede kültür varlıklarının yerinde sergilenmesinin önemine değindi.

 

“KAZANIMLAR YOK EDİLMEMELİ”
İlçe merkezindeki temaslarına Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Yumurtalık Ziraat Bankası Müdürlüğü, Yumurtalık İlçe Emniyet Amirliği’ne nazaket ziyaretinden sonra vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Tümer, “2019 seçimleri Türkiye için çok önemli. Parlamenter demokratik sistemin kazanımlarının yok edilmesine izin vermemeliyiz” dedi.

 

“EL ELE, KOL KOLA VERMEK ZORUNDAYIZ”
CHP’nin tüm örgütleriyle çocukların geleceği için, çağdaş, laik, demokratik sistem için el ele kol kola vermesinin önemine dikkat çeken Tümer, “Hiç kimseyi küstürme gibi bir lüksümüz olmamalıdır” diye konuştu. İlçe Başkanı Mustafa Ündemir ise ilk etapta yerel Yumurtalık Belediyesi'ni CHP'li yapmak için tüm Yumurtalık halkı ile birlikte hareket edeceklerini, 2019 genel seçimlerinde ise Türkiye’nin çağdaş geleceği için mücadele edeceklerini vurguladı.

Başa dön tuşu