YÜREĞİR

ULU ÇINARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Huzurevinde kalan vatandaşlarla sohbet edip gül dağıtan Başkan Kocaispir ''Her zaman sevgiyi ve saygıyı hak eden büyüklerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Yaşlılarımız bizim ulu çınarlarımızdır. Hayatı onlar için daha kolay ve yaşanılır kılmalıyız.'' dedi.

 

Her insan için değişik anlam ifade eden yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve her zaman tecrübelerinden faydalandığımız en değerli varlıklarımızdır.'' diyerek yaşlılarımızın her zaman korunup kollanması gerektiğini belirtti.

 

Yaşlı vatandaşlara ve ailelerine destek olmak amacıyla 'Evde Bakım Hizmetleri' birimini aktif bir şekilde çalıştırdıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Yüreğir'de yaşayan yaşlı  vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret edip hastane ulaşımı, tıraş hizmetleri veriyor, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın aş evinden faydalanmasını sağlıyoruz. Yaşlı vatandaşımıza destek olup hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

Büyüklerimizin sadece özel gün ve haftalarda değil, yılın her gününde yanlarında olduğumuzu htirmeliyiz diyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir "Bu vesileyle tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz, en verimli çağlarını ülkesine ve milletine hizmetle geçirmiş bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyorum." dedi.

 

Başa dön tuşu