YÜREĞİR

ULUBATLI HASAN’A YENİ EĞİTİM ALANI

Eğitim alanı olarak ilan edilen bölgenin yıkımlarının bir an önce tamamlanıp kamu idaresine teslim edilmesi gerektiğini belirten Başkan Kocaispir ''Devletimizin yapacağı okulların yanı sıra hayırsever bir vatandaşımız da buraya anaokulu yapacak. İlgili protokolü geçtiğimiz günlerde Adana Valimizin huzurunda gerçekleştirdik. Bunun için hayırsever vatandaşımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Projenin Uluatlı Hasan Mahallesi ve Yüreğir´in eğitimdeki başarısının arttırılmasını sağlamak adına  önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Valiliğimiz tarafından yapılan kamulaştırma çalışmalarından sonra yıkım işlemleri gerçekleştirildi. Yıkılan evlerin molozlarını ekiplerimiz büyük bir özveri ile kaldırıyorlar. Ulubatlı Hasan Mahallemizdeki alanın temizlenmesi ve kamuya tahsisi için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Ekiplerimiz fedakarlıkla çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızdan gelen istek ve talep üzerine yıkılan alanları temizleyip kamuya tahsis edeceğiz. Eğitim alanı olarak belirlenen bu alana bölgenin ihtiyacını giderecek okullar yapılacak.'' diyerek bölgenin eğitim alanı olduğunu belirtti.

 

İlgili alana Yüreğir'deki eğitim kalitesini artıracak okulların yapılacağını belirten Başkan Kocaispir ''Hayırsever bir vatandaşımız buraya bir anaokulu yapacak. Anaokulu protokolünü geçtiğimiz günlerde Sayın Valimizin huzurunda imzaladık. Anaokulu ve diğer yapılacak okullar bölgede önemli bir eksikliği de giderecektir. Ben buradan anaokulu yapacak olan hayırsever işadamımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.'' diyerek daha yaşanılabilir bir Yüreğir için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e teşekkür eden mahalle sakinleri molozların temizlenecek olmasından dolayı mutlu olduklarını, Başkan Kocaispir'in devreye girmesiyle işlerin hızlandığını söylediler.

 

Başa dön tuşu