SARIÇAM

Uludağ, muhtarlarla bir araya geldi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek,” Sarıçam’ımızda fedakârca görev yapan, demokrasi mücadelesiyle öne çıkan 68 muhtarımızla bir ve beraber olmaktan kıvanç duymaktayım. Her zaman muhtarlarımızın yanındayız, sizlerin her zaman tercümanı olmaya sorunlarınızı çözmeye kararlılıkla devam edeceğiz.”dedi.

Seyhan Oteli’nde düzenlenen toplantıda konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, muhtarların aynı zamanda kendilerinin iş arkadaşları olduğunu belirterek,” Sizlerden gelecek talepleri her zaman çözmek için çalışıyoruz. Çünkü bizler sizlerle beraber Sarıçam’a hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Sorunlarınız için her zaman çözüm üretmeye hazırız. Siz Muhtarlarımız demokrasimizin itibarlarısınız” diye konuştu.

Başkan Bilal Uludağ, Belediye bünyesinde Muhtarlıklar Müdürlüğü bulunduğunu hatırlatarak, bu müdürlükleri aracılığıyla da sorunların kendilerine daha kolay iletilebileceğini kaydetti.  Uludağ,” Müdürlüğümüz her zaman hizmet noktasında takıldığınız konularda sizlere yardımcı olacak. Sarıçam’da yaşam kalitesini daha da yükseltmek adına bugüne kadar elbirliğiyle çözümler ürettik ve üretmeye de devam edeceğiz. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Ayırım gözetmeksizin hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  konuşmasının ardından ise toplantıya katılan mahalle muhtarları ile sohbet edip talep ve isteklerini dinledi.

Başa dön tuşu