SİYASET

“ULUKIŞLA SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR”.

Kahvelerde vatandaşlarla görüştü. Ulukışla’nın sorunlarını bildiğini, çözümü için Meclis'te sık sık dile getirdiğini ifade etti. Vatandaşlar Ulukışla su sorunu, hastane ve çevre yolu konusunu meclise taşıdığı için Gürer'e teşekkür ettiler. Beraberinde Ulukışla CHP İlçe Başkanı ve CHP li Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyesi ve İl Yöneticileri ile ilçede ziyarette bulunan Gürer'e,  bir türlü bitirilmeyen alt yapı çalışmaları ile yürünmez hale gelen, yağışlarla çamurdan geçilmez olan yolları gösteren vatandaşlar AKP li belediyenin  Ulukışla sorunlarını çözmek için gereken desteği vermediğini ifade ettiler.

        

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer  vatandaşların sorunlarını dinledi ve sorularını tek tek yanıtladı Gürer, Ulukışla ilçesinin, demiryolu ve karayolu güzergâhı olarak stratejik önemi olan bir kavşakta yer aldığına dikkat çekerek 2014 yılında 550 günde bitecek denen hastanenin Hala açılmamış olmasının kabul edilemez olduğunu, bunu TBMM kürsü konuşmasında da ifade ettiğini bir an önce açılmasını istediğini belirtti.

 

Bakanın Ulukışla ilçesine Şekerpınar'dan su getirme sözünü verdiğini anımsatan CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer Orman Su İşleri Bakanı sözü verdi ama Kalkınma Bakanı maliyeti yüksek diye bütçeye koymadı. Bu konuda Kalkınma Bakanı Meclis'te iken yine kürsüden dile getirdim bu sorunun çözülmesi içinde takipçi olmaya devam edeceğim.

 

Zengen Ulukışla arası duble yol yapılması çevre yol açılması Ulukışla turizm ve doğal güzellikleri değer bulması için bakanlara sorular  sordum TBMM gündemine taşıdım, çok güzel bir coğrafyamız var ne yazık ki hakkettiği desteği alamıyor, bölgemin sorunlarını köy köy Meclis'te yazılı sözlü soru önergesi ve Meclis konuşmaları ile gündeme taşıdım taşıyorum, takipçi olmaya devam edeceğim” Dedi.

        

Gürer Anayasa referandum süreci ile ilgili de vatandaşları bilgilendirdi, hayırlı işler temenni etti, vatandaşlarda bölge için verdiği emeklerden dolayı milletvekili Gürer'den duydukları memnuniyeti sık sık dile getirdiler.

Başa dön tuşu