YÜREĞİR

UNUTMAYACAK VE UNUTTURMAYACAĞIZ

15 Temmuz'da Türkiye'ye karşı düzenlenmek istenen hain darbe girişimini de gelecek nesillere unutturmamak, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini unutmamak adına Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler verilecek. Gelenekleri yaşatmak amacıyla da yeni doğan annelere pek çok faydası olan ''Kaynar Şerbeti ikramı da yapılacak.

 

UNUTMAYACAK VE UNUTTURMAYACAĞIZ

 

Ülkemizin teminatı olan gençlerimize milli, manevi değerlerimizin en iyi şekilde öğretilmesi gerektiğini belirten Başkan Çelikcan ''Türk Milleti olarak gelecek nesillere, bu toprakların her karışının büyük mücadeleler sonucu kazanıldığını ve bu vatanın kazanılmasında yüz binlerce şehidin verildiğini en iyi şekilde anlatmamız gerekmektedir. Mevzu vatan olduğu zaman vatandaşlarımız hiç çekinmeden canını ortaya koymaktadır. Bunu 15 Temmuz'da gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde hainler bir kez daha görmüştür. Yüce milletimiz silaha, topa, tanka vücudunu siper etmekten çekinmemiştir.

 

İlçemizde bulunan 90 yaş ve üzeri olan yaşlılarımızla yeni doğan bebeklerimizi ziyaret ederek hem geçmişle geleceği buluşturacak hem de tüm şehitlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi unutturmamak adına Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler vereceğiz. Yine yeni doğum yapmış annelere de 9 bin yıllık tarihi geçmişi olan kaynar şerbeti ikram edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

 

Başa dön tuşu