SİYASET

Ünüvar’dan Adana Oto Center’a Ziyaret

Milletvekili Ünüvar yaptığı konuşmada, referandum için vatandaşlardan destek isteyerek şu görüşleri dile getirdi:
 
"Bizler ülkemizin güçlü olmasını arzu ediyoruz. Demokrasimiz daha güçlü olsun istiyoruz. Halkın tercihleri daha güçlü bir şekilde sandığa yansısın ve sandıktan güçlü liderler çıksın istiyoruz. Yani bu ülkeyi, millete hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan, milletin takdirini kazanmış insanlar yönetsin istiyoruz. Bizim anayasa değişikliğiyle ifade etmek istediğimiz şey bundan ibarettir."
 
 
Ünüvar şunları söyledi: “Bizlere en çok sorulan  sorulardan biri de seçilme yaşının 18’e indirilmesi. Eğitim hayatını henüz tamamlamamış, askerliğini yapmamış gençlerin nasıl milletvekili olacağı sorusuna, “Bu Meclis’in yarısı 18 yaşında milletvekillerinden oluşacak anlamına gelmiyor. Önemli olan bir yasağın kalkması, gençlere güvenin gösterilmesi.
 
Görevimiz insanların mutluluğunu artırmak, insanların sıkıntıları olduğu zaman bu sıkıntıların katlanarak bitmesini, mutlu olduklarında da mutluluklarının katlanarak artmasını istiyoruz. Bizlerin görevi insanların mutluluğunu artırmak. Bizler de milletvekili olarak bu ülke için hep güzellikler yapmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim güzel bir liderimiz var.
 
 
Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için çok güzel şeyler yaptı. İnşallah daha güzel şeyler yapacak. Bizler güzellikleri ne kadar artırırsak vatandaşımız bize o kadar destek verecek. Ben buna yürekten inanıyorum. Tabii 16 Nisan’da da inşallah milletimiz de bize desteğini katlayarak bir güzellik daha yapacak.”

Başa dön tuşu