SİYASET

ÜRETEN KAZANACAK HERKES MUTLU OLACAK

AOSB'YE ÇIKARMA
 
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ayhan Barut, CHP Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, milletvekili adayları Oya Tekin ve Bülent Maraklı ile birlikte Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ne giderek Başkan Bekir Sütçü ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Bekir Sütçü, herkesin Adana ve Türkiye için çaba gösterdiğini belirterek adaylara çalışmalarında başarı diledi. Adana'nın teşviklerden ve kamu yatırımlarından yeterince yararlanamadığını anlatan Ayhan Barut, 24 Haziran'dan sonra sanayiciler gibi üreten ve değer yaratan herkesin sorunlarına kapsamlı bir çözüm üretileceğini aktardı. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Zülfikar İnönü Tümer ise, "Binlerce kişiye istihdam yaratıp ekonomiye katkı sunan sanayicilerimizin her zaman
yanınızdayız" dedi.
 
ESNAFLARLA KUCAKLAŞTILAR
 
Emek Mahallesi Muhtarı Salih Yardım ve Akkapı Mahallesi Muhtarı Fikret Gizir ile azalarını da ziyaret eden CHP kadroları, 24 Haziran'dan sonra muhtarların özlük haklarını iyileştirip yetkilerini arttıracaklarını belirtti. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Nihat Sözütek, yöneticileri ve oda başkanlarını da ziyaret eden Ayhan Barut ve beraberindekiler Esnaf Bakanlığı kuracaklarını, vergi yükünü azaltacaklarını ve prim borçlarını sıfırlayacaklarını kaydetti. AESOB Başkanı Nihat Sözütek ise, ziyaretleri için teşekkür ettiği CHP kadrolarına hazırladıkları raporu sunarak çözüm için destek vermelerini talep
etti. 
 
FORUMA KATILDI
 
Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Zülfikar İnönü Tümer, Ayhan Barut, Oya Tekin ve Bülent Maraklı, gösterilen ilgiye teşekkür etti. ADASO Başkanı Zeki Kıvanç da konuklarına çalışmalarında başarı diledi. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu'nca düzenlenen 'Seçime Giderken Adaylar Konuşuyor' adlı foruma da katılan Ayhan Barut, "Çağdaş, özgür ve daha demokratik bir ülkede huzur içinde yaşayacağız. Hak, hukuk ve adalet mücadelemizde verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
 
ENGELLİLERDEN BÜYÜK DESTEK
 
Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış ve yönetim kurulu üyelerini de yeni komplekslerinde ziyaret eden Ayhan Barut ve Zülfikar İnönü Tümer, tesisi gezerek emek verenleri kutladı. Adana'ya önemli bir kompleks kazandırdıklarını anlatan ATB Başkanı Şahin Bilgiç, misafirlerine ilgileri için teşekkür etti. Ziyapaşa Bulvarı'ndaki seçim bürosunda Kurttepe Sağlık, Gençlik ve Spor Kulübü ile Adana Sağırlar, İşitme Engelliler Spor Kulübü üyelerini ağırlayan Ayhan Barut, Zülfikar İnönü Tümer ve Bülent Maraklı, işaret dili uzmanı yardımıyla konuştukları engellilerin sessiz alkışları ve verdikleri destek karşısında duygulandı. 
 
KADINLAR ALKIŞLADI
 
Kürkçüler Müminli'de CHP Sarıçam İlçe Örgütü'nce düzenlenen iftara katılan Ayhan Barut ve Bülent Maraklı, vatandaşlarla tokalaşıp selamlaştı. Daha sonra aynı bölgede seçim bürosu açılışını yapan Ayhan Barut, alkış ve sloganlarla destek gösterisinde bulunan yurttaşlara teşekkür etti. Kadın Adayları Destekleme Derneği'nin (KADER) Hatay Sofrası'nda düzenlediği dayanışma etkinliğine de katılan Ayhan Barut ve Bülent Maraklı, kadınların her alanda daha da görünür ve etkin olması için sonuna dek mücadele edeceklerini söyledi. Kadınların uzun süre alkışladığı Barut ve Maraklı, KADER'e de üye oldu. 

Başa dön tuşu