YAŞAM

Usta radyocu Kamil Yalçın Göl fark yaratıyor!

Küresel bir medya kuruluşu olan Radyo Pembe çok sesli yayıncılığa hız kesmeden devam ediyor. RP FM, son olarak deneyimli radyocu Kamil Yalçın Göl ile anlaştı.

Deneyimli gazeteci-radyocu K. Yalçın Göl’ün Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Radyo Pembe yeni yayın dönemine spordan sonra haberde de hızlı girdi..

Radyoculuğun duayen ismi Kamil Yalçın Göl,  yeniden mikrofon başına geçti! Göl, 17 Şubat itibarıyla Pazartesi günleri saat 09:49’da Hasan Hüseyin Türk ve Şencan Birincioğlu ile “91. DAKİKA” programı, Salı günleri  saat 09:49’da Özcan Aladağ ve İsmet Tanlı ile “ÇUKUROVA’DA GÜNDEM” programı, Çarşamba günleri saat 09:49’da Ömer Zor ve Güven Hoşel ile “5. PERİYOT ”programı, Cuma günleri de Hasan Hüseyin Türk ve Basri Baş ile saat 09:49’da “SPORAKTİF” programıyla tecrübeli isim fark yaratıyor..

Kamil Yalçın Göl’ün 1992’da Best FM’de başlayan radyo macerası, yıllar sonra Radyo Pembe’de devam edecek. Spor programı deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan deneyimli radyocu, 60 dakika boyunca gündeme damga vuran gelişmeleri, Türkiye’deki dinleyicilere, ‘çok sesli’ bir formatta aktaracak. Konusunda deneyimli gazeteci ve spor yazarlarından oluşan ekibi ile canlı telefon bağlantılarının, özel konukların da katılacağı programlar, sabah kuşağında farklı bir alternatif oluşturmayı hedefliyor.

 

Başa dön tuşu