YÜREĞİR

ADANA’NA DA İLK SOSYAL KONUT PROJESİ BÜYÜK BİR HIZLA DEVAM EDİYOR

Dar gelirli vatandaşlara yönelik 639 adet sosyal konut projesini başlattı. Atakent Mahallesine yapılan sosyal konutların inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Bünyesinde kreş, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu olan proje bölgeyi yeni bir yaşam merkezi haline getirecek.

 

Sosyal konut projesinin Yüreğir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük yatırım olduğunu belirten Başkan Çelikcan '' Uzun uğraşlar sonucunda Yüreğirli vatandaşlarımıza söz verdiğimiz ''Sosyal Konut Projesini'' hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Buralardan şartları uygun olan bütün Yüreğirli vatandaşlarımız faydalanacaktır. Sosyal konutlardan almak isteyen vatandaşlarımızdan  bir miktar peşinat alınacak olup, geriye kalanı taksitlendirilecektir.'' dedi.

 

EN UYGUN ŞARTLARDA VERİLECEK

Yüreğir Belediyesi olarak sosyal konut yapacak arsa olmadığı için parayla arsa aldıklarını belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir'e yeni ve modern konutlar kazandırmak, vatandaşlarımızın uygun şartlarda konut edinmelerini sağlamanın yanı sıra ruhsatsız yapılaşmanın da önüne geçmek amacıyla 639 adet sosyal konut yapıyoruz. Atakent Mahallesi'ne yapılan  konutları uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza vereceğiz. Yapacağımız konutların içerisinde sosyal ve kültürel tesislerimiz de olacak.'' şeklinde konuştu.

 

2018 YÜREĞİR'DE YATIRIMLAR  DEVAM EDECEK

 

2018 Yılında da çok önemli yatırımların hizmete açılacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Yüreğir'de ilk olan bir çok önemli projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 11 kültürevi, Adana'nın en büyük kültür merkezi, 16 spor kompleksi, 22 taziye evi,  Yüreğir'in ilk kapalı semt pazarları yeni parklar tamamlanarak Yüreğir halkının hizmetine sunduk. Bunun yanı sıra çok önemli sosyal ve kültürel etkinliklerle vatandaşımızı tanıştırdık.

 

2018 yılı içerisinde ise 639 adet sosyal konut, kapalı yüzme havuzu ve kapalı spor salonu, 130 dönüm kıyıpark tamamlanarak hizmete açılacak. Yapılan hizmetler sayesinde Yüreğir yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Bütün çabamız Yüreğirli vatandaşlarımızın huzuru ve mutluğu içindir.'' dedi.

 

Başa dön tuşu