ÜNİVERSİTE

Vakıflar Bankası Genel Müdür Yardımcısı Boz, ÇÜ’de

İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın'ın davetlisi olarak Adana’ya gelen Boz, kendisinin de bir zamanlar öğrencisi olduğu Çukurova Üniversitelilere başarı hikâyesini anlattı.

 

ÇÜ Mezunu Başarılı İş İnsanları Öğrencilerle Buluşuyor.

Prof. Dr. Azmi Yalçın, Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan ve iş hayatında başarı elde etmiş kişileri öğrencilerle buluşturarak bilgi deneyimlerini paylaşmalarını sağladıklarını söyledi Her yıl alanında başarılı isimleri öğrencilerle buluşturduğunu ifade eden Prof. Dr. Yalçın, bu yılın ilk isminin Vakıflar Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Boz olduğunu söyledi. Yıl içerisinde bu buluşmaların devam edeceğini anlatan Prof. Dr. Yalçın, öğrencilerin bu konferanslardan büyük edinimler sağladığını söyledi.

 

Bankacılıktaki Yeni Trendleri Öğrencilere Anlattı.

Vakıflar Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Boz öncelikle kendi hayat hikâyesini öğrencilerle paylaştı. Boz, Vakıflar Bankası’nı tanıtan kısa bir filmi de öğrencilere izleterek bankacılık sektörüyle ilgili bilgiler verdi.

 

Boz Vakıflar Bankası’nın geçmişten bugüne hikâyesiyle, yeni bankacılık trendlerini de öğrencilere anlattı. Öğrencilerin başarılı olması için nelere dikkat etmesi gerektiğini de ifade eden Boz, “Günümüz teknoloji devri. Normalde bankacılık bir ilişki yönetimidir. Ancak artık oradan çıktık. Her şeyi mobil üzerinden hallediyoruz. Herkes teknolojiyi yoğun bir biçimde kullanıyor. Dolayısıyla da bununla ilgili bir farkındalık oluşturmamız gerekiyor. Kendimizi o anlamda hem teknoloji yoğun çalışabilmek hem de datayı değerlendirebilmek, istatistik, matematik konularına önem verebilmek önemli.” dedi.

 

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Boz’un konuşması anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Başa dön tuşu