VALİLİK

VALİ DEMİRTAŞ’A ASKİ 2018 PROJELERİ SUNUMU

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü 2014 Yerel Seçimlerinden sonra şehir merkezi ve kırsal ayırımı yapmaksızın hayati önem taşıyan projelere imza attı. Sorunsuz alt yapı için gece gündüz demeden proje üreterek sayısız yatırımları hayata geçirerek, yıllarca susuz kalan bölgelere can suyu taşıdı.

 

Valilik Toplantı Salonu’nda, Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına, kurul üyelerini oluşturan kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda, 2018 yılı yatırım programında merkezi idare ve yerel yönetimler tarafından gerçekleştirilen ve yatırım programında yer alan projelerin yapım aşamaları ayrıntılarıyla ele alındı.

 

“YÜKSEL DURNA ASKİ PROJELERİNİ ANLATTI”

 

“Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok alt yapı sorununu ortadan kaldırırken, yeni yatırım ve projelerle de sorunsuz bir Adana için çalışma gayretindeyiz” diyerek ASKİ adına açıklama yapan ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel DURNA; 2018 yılına dair yatırımların da sunumunu yaptı.

 

Vali Mahmut Demirtaş, kurul üyelerine bugüne kadar gerçekleştirdikleri projelerden dolayı teşekkür ederek, planlanan yatırımların bir an önce tamamlanmasına büyük önem verdiklerini söyledi.

 

Toplantı, kurul üyeleri tarafından yatırım projelerinin sunumlar eşliğinde anlatılması, görüş ve önerilerini dile getirilmesiyle sürdü.

 

 

 

Başa dön tuşu