GENEL

VALİ DEMİRTAŞ ASKİ STANDINI ZİYARET ETTİ

ASKİ personelleri, fuar alanında oluşturulan buluşma noktasında vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan hizmetler hakkında bilgilendirme yapıyor.

 

Stantta kanalizasyon hatlarındaki problemleri belirleyen kanal görüntüleme cihazı ile kanalizasyon borularının içini temizleyen ve hattın sağlıklı çalışmasını sağlayan freze cihazı sergileniyor. Aynı zamanda ana hatlardaki içme suyu borularındaki patlakları tespit eden İsmik cihazı, su kayıplarını ortaya çıkaran Datalogger ve içme suyunun pH derecesini ölçen bir cihaz da vatandaşlara tanıtılıyor.

 

VALİ DEMİRTAŞ, ASKİ STANDINI ZİYARET ETTİ

Fuar açılış töreninin ardından ASKİ standını ziyaret eden Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ASKİ tarafından gerçekleştirilen hizmetler hakkında personellerden bilgi aldı ve yeni nesil teknoloji ile çalışan cihazları inceledi.

 

Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar da ASKİ standının ziyaretçileri arasında yer aldı.

 

Tüm sektörü bir araya getiren İnşaat Fuarı’nda, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’nin bürokratları da ziyaretçilerle görüş alışverişinde bulunuyor.

 

ASKİ , ZİYARETÇİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITIYOR

18 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek olan İnşaat Fuarı boyunca ASKİ standına uğrayan ziyaretçilere çeşitli hediyeler ve bilgilendirme broşürleri dağıtılacak.

 

Başa dön tuşu