VALİLİK

Vali Demirtaş, Bakan Bak’ı, Ankara’da Ziyaret Etti

Vali Mahmut Demirtaş ile Adana Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Tamer Dağlı, ziyaretleri sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak'a, Adana'da gerçekleştirilen ve yapımları devam yatırımların geldiği aşama ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vali Mahmut Demirtaş ve beraberindeki Milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak'ın şahsında, gençler ve sporcuların yanı sıra Adana'daki spor olgusunun gelişmesine çok önemli katkılar sunacak olan yatırımların kente kazandırılmasında, emeği geçen devlet ve hükümet yetkililerine teşekkür etti.

Vali Mahmut Demirtaş ve beraberindeki Adana Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ile Tamer Dağlı'nın ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu kaydeden Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak ise, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Adana'nın spor yatırımlarıyla buluşması konusundaki duyarlılıklarını sürdüreceklerini söyledi ve yeni yatırımların kente hayırlı olmasını diledi.

Vali Mahmut Demirtaş ile Adana Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Tamer Dağlı'nın, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak'ı ziyaretleri, çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunulmasıyla sürdü.

Başa dön tuşu