GENEL

Vali Demirtaş, Mavi Çocuk Utku Anaokulu’nu Ziyaret Etti

Haber: Sefa Saygıdeğer

 

Anaokulu öğretmenlerinden Derya Çeliktopuz’un ve öğrencilerinin çiçek vermesi ile ziyaretine başlayan Vali Demirtaş, minik öğrencilere ve onları geleceğe hazırlayan öğretmenlere bir süre sohbet etti. Öğretmenlerin çalışmalarını inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, çalışmalar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mehmet Basun ve öğretmenlere başarılar diledi.

 

AİLELERİMİZ, ÇOCUKLARINI ÇOK İYİ TAKİP EDİP, İLGİLENMELİ

Okulu inceleyen Vali Demirtaş, Mavi Çocuk Utku Anaokulu Müdürü Mehmet Basun’dan okul hakkında bilgiler aldı. Vali Demirtaş, “Ancak sağlıklı bir nesil, bu ülkeye iyi hizmet edebilir. Bu ülkeyi 2023, 2071 yılı hedeflerine sağlıklı bir nesil taşıyabilir. Ailelerimiz, çocuklarını çok iyi takip edip, ilgilenmeli. Sadece onların ihtiyaçlarını karşılayıp, okula göndermek yetmiyor. Çocuklarımızı iyi eğitmeli ve her türlü kötü alışkanlıklardan korumalıyız. Bunun için herkesin çok duyarlı olması lazım.” Dedi.

ÇOCUKLARI NE ÇOK SEVDİĞİ BİLİNİYOR

Daha sonra Adana Valisi Mahmut Demirtaş Anaokulu öğrencileri ile uzun uzun sohbet etti. Bu sohbeti görenler ise “işte devletin çocuk sevgisi” demekten kendilerini alamadılar. Kendisi de iki çocuk babası olan Vali Mahmut Demirtaş’ın çocukları ne denli çok sevdiği ise tüm Adanalılar tarafından iyi biliniyor. 

 

Başa dön tuşu