VALİLİK

Vali Mahmut Demirtaş’ın “14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

İçinde bulunduğumuz yüz yılda tıbbın gelişmesiyle birlikte sadece insan değil, evrendeki tüm canlılar daha sağlıklı yaşama olanağına sahip olacaktır.

 

Hiçbir ayrım gözetmeden, bütün insanlara, saygı, sevgi, hoşgörü, sabır ve özveriyle hizmet sunmayı taahhüt etmiş, bu zorlu ve sorumluluğu en ağır mesleği yürüten tüm bilim adamlarımızdan, sağlık çalışanlarımıza kadar tıp alanında hizmet eden insanımızın ortaya koyduğu katkı takdire şayandır.

 

Değişen ve gelişen dünyada her meslekte olduğu gibi tıp alanında hizmet eden insanlarımızın da yaşadığı sorunlar olduğunu ve bu sorunlarının hiç vakit kaybetmeden bir an önce çözülmesi gerektiğinin bilincinde olarak, devletimize ve vatandaşlarımıza düşen sorumluluklar vardır. Bu vesileyle ifade etmeliyim ki, sağlık çalışanlarımızın sıkıntılarının giderilmesi hayati önem arz etmektedir.

 

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla insanlığa hizmet ederken yaşamını yitirmiş tüm sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, gece gündüz demeden hayatını tüm canlıların yaşamasına adamış tıp alanında görev yapan insanlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Başa dön tuşu