VALİLİK

Vali Mahmut Demirtaş’ın “24 Kasım Öğretmenler Günü” Mesajı

Ülkemizin daha müreffeh, her açıdan daha gelişmiş ve saygın bir konuma ulaşmasında, çocuklarımıza verilen eğitimin, dolayısıyla öğretmenlerimizin hayati bir fonksiyonu vardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirilmesi, aynı zamanda ülkemizin aydınlık geleceğinin de anahtarıdır.

İşte böylesine önemli bir sorumluluğu ülkemizin dört bir yanında her  türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca görev yapan, yaydıkları ışıkla sadece öğrencilerini değil, toplumun geleceğini de  aydınlatan saygıdeğer öğretmenlerimiz, yılın bir günü değil yaşamları boyunca saygıyı, minneti ve teşekkürü  hak etmektedir.

Öğretmenlerimiz; Hür, Onurlu, Saygın ve Gelişmiş Toplum Olma Merdiveninin En Önemli Basamağıdır

Çocuklarımızı ve gençlerimizi bilimin ışığıyla aydınlatarak yetiştirmek amacında olan öğretmenlerimizin üstlendikleri bu görevi, bugün olduğu gibi gelecekte de en iyi şekilde yerine getireceklerine olan inancım tamdır. Öğretmenlerimiz; onurlu ve saygın toplum olma merdiveninin en önemli basamağıdır. Saygıdeğer öğretmenlerimiz sayesinde dünyada gelişmiş bir toplum olma yolunda, medeniyet yolculuğumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

“Geleceğimizi İnşa Eden, Öğretmenlerimize En İçten Sevgi, Saygı ve Şükranlarımı Sunuyorum”

Çocuklarımızın ve gençlerimizin; ‘özgür düşünen, bağımsız karar verebilen, yeniliklere açık, özgüven sahibi, problem çözme yeteneği gelişmiş, bilim ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyen, bilim ve teknoloji üretebilen, milli ve manevi değerlere saygılı, demokratik değerlere bağlı bireyler’ olarak yetişmelerine öncülük eden öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Devletimiz ve hükümetimizin teşvik ve destekleriyle, İlimizdeki başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımak, eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz hedefe ulaşabilmek için yaptığımız titiz çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ederken, “Geleceğimizi inşa eden” eğitim ve öğretim ordumuzun tüm neferlerine aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Başa dön tuşu