VALİLİK

Vali Mahmut Demirtaş’ın “Kurban Bayramı” Mesajı

Hain terör örgütleriyle ve terörün her türlüsüyle azim ve kararlılıkla mücadele ettiğimiz bir süreçte idrak ettiğimiz Kurban Bayramı vesilesi ile vurgulamak istiyorum ki; Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler, beyhude bir çabadan öteye geçemeyecek, milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz tüm ferdiyle, millet olma şuurunu sonsuza dek muhafaza edecektir. Birlik ve beraberlik içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın, Milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı pekiştireceğine olan inancım tamdır.

 

Millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde idrak ettiğimiz bayram sevinci ve coşkusuyla, sağlık, esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, kesilen kurban ve edilen duaların kabulünü Yüce Allah'tan diliyorum.

 

Vatan uğruna canlarını feda eden minnet ve şükranlarımızı sunduğumuz Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, aileleri ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum.

 

Vatandaşlarımızın, Kurban Bayramı’nı rahat, güvenli ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtirken, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı'nı can-ı gönülden tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Başa dön tuşu