VALİLİK

Vali Mahmut Demirtaş’tan Yaralılara Ziyaret

Adana’daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ve Seyhan Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, yaralıları tek tek ziyaret ederek doktorlardan durumları ile ilgili bilgi aldı.

 

Vali Demirtaş, kazada yaralıları ziyaret ettiği Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde Suriye'nin İdlib kentinde gerçekleştirilen kimyasal  saldırıda zehirlenen Ahmet Osman'ı da ziyaret ederek, tedavisi ile bilgi edindi.

 

Daha sonra Kozan İlçesi’ne geçen Vali Mahmut Demirtaş, Kozan Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren yaralıları ziyaret etti.

 

Doktorlardan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, “Vatandaşlarımızın tedavilerin tamamlanması konusunda gereken tüm tedbirlerin alınarak, bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için ne gerekiyorsa yapılacaktır” dedi.

 

Vali  Demirtaş, yaralılara Allah’tan acil şifalar temenni ederken, yaşanan üzücü olayda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır diledi.

 

Hastanedeki tedavileri  süren vatandaşlar ise ziyaretinden ve ilgisinden dolayı  Vali Mahmut  Demirtaş'a teşekkür etti.

Başa dön tuşu