SİYASET

Vatandaşımızın yanındayız

Cumartesi günü AK Parti Genel Başkanı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ile birlikte Ceyhan'a bağlı mahallelerdeki su baskınlarından zarar gören evleri gezip, çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların derdini dinleyen Başkan Şerif Güler, pazar günü de beraberindeki TBMM Tarım Komisyonu Üyesi AK Parti Adana Milletveliki Abdullan Doğru, il başkan yardımları Murat Duman, Bülent Dalyan, Sinan Gül, Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Şaş, Kadın Kolları Başkanı Hülya Aksoy ile yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karataş ilçesinde incelemelerde bulundu.

 

Karataş ilçesine bağlı Ceyhan ve Seyhan nehirleri kıyısında bulunan ve su baskınlarından zarar gören buğday, marul, lahana, karpuz ekili araziler ile narenciye bahçelerinde incelemelerde bulunan Başkan Güler, "Afetten zarar gören tarım arazilerimizi geziyoruz. Burada bir mandalina bahçesi tamamen su altında kalmış. Biz bugün buradayız, üreticilerimizin yanındayız. Devletimiz de her zaman vatandaşlarımızın yanında, gerekenler en kısa zamanda yapılacak” dedi.

 

Tarım arazilerinin yanı sıra arazileri su baskınından zarar gören mahalleleri de ziyaret eden Başkan Güler ile beraberindeki heyet, köylülerin de sorunlarını dinledi.

Başa dön tuşu