GENEL

Vatandaşın ilaca erişimini hep birlikte kolaylaştırıyoruz

HAYIRLI OLSUN 

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ersun Özkan, Genel Sekreter Ecz. Ö.Mürsel Yalbuzdağ, Sayman Ecz. Sühendan Toksöz, ve Yönetim Kurulu üyeleri Ecz. Erdem Kızıltepe ve Ecz. Fulya Akgün, aynı göreve yeniden atanan Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer’i makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulundular.

 

BİRLİKTE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRME ARZUSUNDAYIZ

Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer’in görevini sürdürecek olmasına çok sevindiklerini söyleyen Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada İl Sağlık Müdürlüğü ile çalışmada çok güzel uyum yakaladıklarını, bu sebepten dolayı halkın eczacılık hizmetlerine ve ilaca erişimde sıkıntı yaşanmadığını dile getirerek her zaman birlikte çalışmayı arzuladıklarını söyledi.

 

7/24 ÇALIŞIYORUZ

Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ecz. Yüksel Coşkun’unda hazır bulunduğu ziyarette işlerinin vatandaşın, eczacının, hekimin yaşamını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, “Bizler çözüm odaklı çalışıyoruz. Olası sıkıntıları giderebilmek için 7/24 çalışıyoruz. Siz eczacılarla da birlikte eczacılık ve ilaç anlamında oluşabilecek sorunları da birlikte çözüyoruz. Halk Sağlığı ve Akılcı İlaç Kullanımı gibi projelerde de odamızın katkılarını alıyoruz. Nezaketiniz için çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başa dön tuşu