YÜREĞİR

VATANDAŞLARIMIZ SPOR KULÜPLERİNE SAHİP ÇIKMALI

Adana Demirspor'dan sonra Adanaspor'a  destek amacıyla geçtiğimiz günlerde Rize maçı galibiyet için verdiği sözün Samsun maçında  geçerli olduğunu, Adanaspor'un, Samsunspor maçında galip gelmeleri halinde 100 bin lira prim sözünün geçerli olduğunu belirtti.

 

Adanademirspor'a söz verilen primin verildiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Adana'nın 2 önemli takımı şu anda istenilen yerde değil. Adanalı olarak kulüplerimize destek olmak ve futbolcu kardeşlerimizi teşvik etmek amacıyla Adanademirspor  primlerini takdim ettik. Sıra Adanaspor'da. Onlar da Samsunspor'u yenerek primi hak ederler. Amacımız Adanalı işadamlarımızın spora destek vermelerini sağlamaktır. Bu konuda imkanlarımız ölçüsünde destek oluyoruz. İmkanı olanlar da maddi manevi katkı koymalıdırlar.'' şeklinde konuştu.

 

Değişik branşlarda Adana'daki spor kulüplerinin başarılı olması halinde Adana'mızın tanıtımının daha iyi olacağını belirten Başkan Çelikcan '' Spor kulüplerinin başarılı olması için takımlara Adanalı vatandaşlarımız sahiplenip destek vermelidirler. Spor kulüplerimiz de başarılı olursa Yurt içinden ve yurt dışından bir çok  insan Adana'mıza gelip burada ekonomiye katkı sağlarlar. Hem esnaflarımız kazanır, hem Adana kazanır'' dedi.

 

Başa dön tuşu