VALİLİK

Vatandaşlarla sohbet etti

VATANDAŞLARIN HUZUR VE GÜVENLİ NOKTASINDA

 KAMU VE YEREL YÖNETİCİLER GÖREV BAŞINDA

 

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve kamu kuruluşu temsilcilerinin olduğu ziyarette muhtarlar ve vatandaşların bölgede yaşadıkları sorunlar ve taleplerini dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşaması konusunda tüm kamu kuruluşlarının gece gündüz demeden hizmet ettiğini söyledi.

 

İHTİYAÇLARA CEVAP VERMEK ASLİ GÖREVİMİZ

 

Vali Demirtaş, sorunları yerinde görmek amacıyla muhtarları ve vatandaşları ziyaret ettiklerini hatırlatarak, “Tüm kamu ve yerel yöneticilerimiz, sizlerin daha yaşanabilir koşullarda olmanız noktasında üzerine düşen görevlerini yerine getiriyor. Bunun yanında başka talepleriniz ve sorunlarınız olabilir. Bizler de sürekli vatandaşlarımızın arasında bulunarak, bu talepleri sizlerden dinliyoruz. Gelişen süreç içerisinde eksiklerimiz olabilir. Yeni hizmet yatırımları ile birlikte talepleriniz buna göre artabilir. Bizlerde ihtiyaçlarınıza cevap vermek için varız” dedi.

 

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’A TEŞEKKÜR

 

Muhtarlar ve vatandaşlar tek tek söz alarak, mahallelerinde ve kentte almak istedikleri hizmetleri dile getirerek, ziyaretleri ve taleplerine verdiği cevaplar dolayısıyla Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.

 

TAKSİCİLERİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Mahmut Demirtaş, Dadaloğlu Mahallesi’nde muhtarlar ve vatandaşları ziyaretinin ardından Yüreğir İlçesi Ege Bağatur Bulvarı üzerinde bulunan Başkent Taksi Durağı’nı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

 

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’in de hazır bulunduğu ziyarette taksici esnaf ile bir süre sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, dile getirilen talepleri dinledi.

 

TAKSİCİ ESNAFININ SORUNLARINI BİLİYORUZ

 

Vali Demirtaş, taksici esnafının sorunlarını bildiğini belirterek, gereken eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

 

Ziyaret, taksicilerin Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etmesiyle son buldu.

Başa dön tuşu