GENEL

Verilen bu zararın hesabını kim verecek

Karataş’ın göz bebeği ,halkın nefes aldığı tek nokta olan Atapark ta bulunan hizmetler kendini bilmez şahıslar tarafından harap ediliyor .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan  Ünal sosyal medya hesaplarından verilen zararların görüntülerini  paylaşarak ,bu zararı verenleri  kınadı .

Başkan Ünal yayınladığı mesajda; ”Önce Belediye Logoları parçalandı .
Sonra seyir terasları .Yetmedi çöp kovalarına zarar verildi . Bu da yetmedi büyük emekler ile yapımı tamamlanan Atapark ‘a sıra geldi . Atapark içerisinde bulunan Elektrik panosunun kapısı kırıldı , Amfi Tiyatro da yapılan kaplamalar parçalandı , kulübe kapısı kırıldı , yakıldı . Sprey boya ile marifetmiş gibi duvarlar kirletildi .

Saygıdeğer Karataşlılar ; İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde yaptığımız hizmetlere zarar veren bu şahısları esefle kınıyoruz. 
Unutmayınız ki evinize gelen ufacık bir zarar karşısında sizler ne kadar üzülüyor iseniz , bizler de evimiz zarar gördüğünde o kadar üzülüyoruz. 
Bu memleket duyarlılığınız ile daha da ileriye gidecek. Bizler buna inanıyor ve bu anlamda sizlerden de duyarlılık bekliyoruz . “dedi.

 

Başa dön tuşu