BÜYÜKŞEHİR

Vücutçulardan Karalar’a teşekkür

Atletic Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü sporcusu Adem Keser, ülkemizi ve Adana’yı Dubai’nin Fujairah kentinde 5-10 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda temsil edecek.

Vücut geliştirme ve fitness’in çok zor, meşakkatli ve masraf gerektiren spor dalları arasında yeraldığına dikkat çeken Atletic Conan Vücut Geliştirme ve Spor Kulübü Başkanı, Uluslar arası Hakem Nihat Söyler, “80 kiloda yarışacak olan Adem Keser’in başarılı olacağına inanıyorum. Adem uzun zamandır bu şampiyona için sıkı bir şekilde hazırlandı. Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak bu hakkı elde etti.. Adem kürsüye çıkarak bayrağımızı göndere çekip İstiklal Marşımızı okutacaktır. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

“70 ülkeden önemli sporcuların katılacağı bu şampiyona Adem Keser için ilk olacak. 2020 Mart ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası için de iddialı olan sporcumuzun gerek beslenmesi ve gerekse de bu şampiyonalara hazırlanması için çeşitli girişimlerde bulunduk. Gerek seçilmiş ve gerekse de atanmışlardan sporcumuz için destek istedik. Sağolsunlar Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar çağrımıza olumlu yanıt verdi. Adem Keser’in Dünya Şampiyonası’na katılabilmesi için gereken desteği sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve Gençlik ve Spor Daire Başkanı İsmail Güneş’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başa dön tuşu