SPOR

Wushu Şampiyonu

Sporun her dalında elde ettiği başarılarla adını ulusal ve uluslararası anlamda duyuran Seyhan Belediyespor, Wushu Türkiye Şampiyonası’ndan 3 madalya ile birden dönüyor.  

 

9-12 Şubat tarihleri arasında Antalya'da yapılan Wushu Türkiye Şampiyonası Büyük Bayanlar Kategorisinde Elif Aybike Benli ve Büyük Erkekler Kategorisinde Aydın Yıkılmaz Türkiye Şampiyonu olurken Genç Bayanlar Kategorisinde Berfin Eftelya Güder Türkiye 2. si oldu.

 

Genç sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, elde edilen başarılarla sporun sadece futboldan ibaret olmadığı ispat ettiklerini söyledi.

 

Başkan Zeydan Karalar, “Seyhan Belediyespor olarak sadece futbolda değil sporun her dalında varız. Genç kardeşlerim Antalya’da düzenlenen şampiyonada Seyhan Belediyespor forması ile yeni başarılar elde etmiştir. Bu başarı beni onurlandırıyor. Çünkü alınan kupalar ve madalyalar emeğimizin boşa gitmediğini gösteriyor. Ben kendilerine elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu