SİYASET

YA DEMOKRASİ, YA TEK ADAM REJİMİ

 
“YA DEMOKRASİ, YA TEK ADAM REJİMİ”
 
24 Haziran’da sadece seçim yapılmayacağını, 81 milyonun geleceğinin oylanacağını söyleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana 1. Sıra Milletvekili İsmail Koncuk, “Bu seçimde Türkiye’nin yol haritası belirlenecek. Vatandaşımız YA DEMOKRASİ YA TEK ADAM REJİMİ” diyecek” şeklinde konuştu.
 
‘TÜRKİYE’NİN KADERİ, BİR TEK KİŞİNİN TEKELİNE VERİLEMEZ’
 
Hangi siyasi görüşe sahip olunursa olunsun, verilecek kararla ya tek adam yönetiminin ya da demokrasinin tercih edileceğini ifade eden Koncuk, “81 milyonun kaderi, adı ne olursa olsun bir tek kişinin tekeline verilemez. İnanıyorum ki, halkımıza diktatörlüğü insanımıza sistem olarak layık görenler, 24 Haziran’da vatandaşımızın feraseti karşısında yaptıklarından pişman olacaklardır. Siz daha hür yaşamayı, daha insanca yaşamayı hak ediyorsunuz. Siz demokrasinin insan için ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Eminim ki, sizin idrakınızın gücünü bilmeyenler 24 Haziran’da gereken en net cevabı alacaktır” dedi.
 
‘İYİ PARTİ, YENİ BİR NEFES OLACAK’
 
İYİ Parti olarak yapacakları projelerin, ülkede refah seviyesini yükselteceğini de iddia eden İsmail Koncuk, şöyle devam etti, “Biz İYİ parti olarak; işsizliğin sona erdiği, ekonomik, sosyal problemlerin bittiği, adil gelir dağılımının sağlandığı, işçinin, memurun, emeklinin geçim derdine düşmediği, asgari ücretin insanca yaşamaya yettiği, çiftçinin ürettiği ürünün değerinden satıldığı, esnafın kepenk kapatmaktan korkmadığı bir huzurlu bir Türkiye taahhüt ediyoruz. İYİ Parti tüm insanlarımız için yeni bir yol, yeni bir nefes olacaktır.”

Başa dön tuşu