GENEL

YAĞMUR ALTINDA İFTAR BEREKETİ

Ceyhan Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayı iftar yemeği programları kapsamında Cumhuriyet meydanında yapılması planlanan etkinlik hava muhalefeti nedeni ile Namıkkemal Mahallesi Cumartesi Pazarı alanında gerçekleşti. Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak, Adana Milletvekili Adayları Sevil Can ve Erol Kahraman, meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BOYDAK; 24 HAZİRAN’DA DA BAYRAM YAPACAĞIZ

Yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ve herkese seçimin önemini anlattıklarını belirten Başkan Boydak, “24 haziran’a çok az bir zaman kaldı. Bu süreçte gidebildiğimiz her yerde, gidemediğimiz yerlerde ise telefonla etrafımıza ulaşacağız. Özellikle kararsızlara ulaşacağız ve bu memleketin, bu milletin derdini, sıkıntısını dertlenecek bir tek adam var, o da sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır bunu herkese anlatacağız. Türkiye gemisini yüzdürebilecek olan Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasına, başka bir kaptana güveniyorlarsa söylesinler biz görmüyoruz. Onların da görmediğine eminiz. Recep Tayyip Erdoğan yürüdükçe millet olarak biz de arkasından yürüyeceğiz. Yürü sayın Cumhurbaşkanım Ezan için yürü, Bayrak için yürü, Allah için yürü, Bu Aziz millet sonuna kadar arkanda” diye konuştu.

Katılımcıların Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Boydak; “Hava muhalefeti nedeniyle programımızı Semt pazarına aldık. Yağmurla beraber bereket yağıyor yinede yoğun katılımınız beni mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun, Ramazanınız mübarek olsun, Bayramınız mübarek olsun. İnşallah 24 Haziran’da da bayram yapacağız, o da şimdiden mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Adana İl Başkan Fikret Yeni, ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini ve 24 Haziran Seçimleri’nin çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Fikret Yeni “Birlik beraberlik içerisinde iftarımızı açabilmek büyük bir nimettir. Hamdolsun özgür bir ülkede, güçlü bir devletin bayrağı altında kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde, mutluluklarımızı yaşayıp, hüzünlerimizi paylaşabiliyoruz. Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir seçim var, 24 Haziran Seçimlerinin önemini her yerde anlatıyoruz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yapacağız ve yeni başarılarla bu seçimden çıkacağız” dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak, Adana Milletvekili adayı Sevil Can vatandaşlarla sohbet edip iftarını beraber açtı.

Başa dön tuşu