SEYHAN

Yasak sürüyor, Seyhan durmuyor

BAŞKAN AKAY MASKE DAĞITTI, RAMAZAN’I KUTLADI

1 Mayıs Emek, Dayanışma ve İşçi Bayramında görevli Belediye personelini ziyaret ederek mücadele günlerini kutlayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, daha sonra Mahallelerde Saat 09:00-14:00 arasında açık olan Bakkal ve Marketlere giderek halka ücretsiz maske dağıttı, Ramazan’ın bereket, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Akkapı Mahallesindeki Bakkal ve Marketlerde bulunan vatandaş ise Başkan Akay’a hem dilekleri ve hem maske için teşekkür etti.

BOŞ CADDELERDEKİ GÜVERCİNLER UNUTULMADI

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,  sokak hayvanları için salgından sonra oluşturulan yeni besleme alanlarına ek olarak belirlenen Ulucami, 5 Ocak Meydanı ve Atatürk Parki içi gibi yerlerde kümelenen Güvercinleri elleriyle besledi. Sadece kedi-köpekleri değil doğada evcilleştirilebilen tüm hayvanat dünyası üyelerini ellerinden geldiğince beslemeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Akay, şöyle konuştu;

“HALKIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN”

“Kısıtlamanın olmadığı dönemlerde bu alanlarda halk tarafından beslenen güvercinler şimdi bundan yoksunlar. Salgından sonra lokanta ve kafe gibi iş yerlerinin kapatılmasıyla buradan beslenen sokak hayvanları için oluşturduğumuz yeni besleme noktalarının yanında Güvercinler için de besleme noktaları oluşturulmuştu. Sokak hayvanlarına besleme yapılırken güvercinler de unutulmuyor.  Halkımızın içi rahat olsun, kedi-Köpek gibi sokak hayvanlarının yanında Güvercinler de bize emanet”

Başa dön tuşu