BÜYÜKŞEHİR

Yeni hat gelmeyecek, ulaşım esnafı mağdur olmayacak

“ESNAFIMIZI DA HEMŞERİLERİMİZİ DE MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

Ulaşımda yaptığı hamleler ile kenti içi ulaşımı rahatlatan, hemşerilerinin otoyol standarlarında konforlu ulaşımını sağlayan, Adana’da esnafın da vatandaşın da mağdur olmaması için kollektif ruhla hareket eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Balcalı otobüs kooperatifi ulaşım esnafıyla bir araya geldi.

 

YENİ HAT AÇMAYACAĞIZ”

Esnafın sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da 15 yıl belediye başkanlığı yaptığı süreçte kooperatif ve hat sayısını hiç arttırmadığını aktarırken “Ceyhan’da Hüseyin Sözlü’nün ulaşım esnafına karşı duruşu ne ise Adana’da da aynıdır. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladığımdan bugüne kadar Adana’da yeni hat açmadım, açmayacağım” dedi.

 

“PROBLEM DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Problem üreten değil var olan problemleri esnafla birlikte, onların da söz haklarını kullanmasını sağlayarak çözmeye çalışan Başkan Hüseyin Sözlü, “Adana Büyükşehir Belediyesi 12 yeni bulvar kazandırıyor kente. Buralara da sizler yani var olan otobüslerimiz, dolmuşlarımız gidecek, yeni hatlar açılmayacak, yeni kooperatifler kurulmayacak. İstiyoruz ki Adana’da esnaf zenginleşsin, ekonomi kalkınsın, Adana büyüsün” dedi.

Başkan Sözlü, konuşmalarının ardından esnafı dinledi, onlarla sohbet etti.

Başa dön tuşu