SPOR

Yetiş Spor’lu karatecilerde diploma heyecanı

Seyhan İlçesi Gülbahçesi Mahallesi Cuma Pazarı Muhtarlık binası  yanı park içerisinde faaliyetlerine devam eden Yetiş Spor Kulübü’nde bir süre önce  yapılan Shotokan Karate Do Kuşak  terfi sınavında başarılı olan  öğrencilere Nihat Geven Kapalı Spor Salonunda kyu diploma töreni  düzenlendi.

 

HEYECANLI VE COŞKULU OLDUKLARI GÖZLENDİ

Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Seyhan İlçe Spor Müdürü Hamit Yıldırım  ve çok sayıda seçkin antrenörlerin katıldığı  diploma törenine veliler yoğun ilgi gösterdi. İlk defa kuşak terfi eden karate do öğrencilerinin heyecanlı oldukları gözlendi. Gazeteci Karate Do Hakemi ve Yetiş Spor Kulübü  Başkanı Hüseyin Yetiş gözetiminde  ise  karate do öğrencileri kısa süren bir gösteri  yapıldı. Gazeteci Hüseyin Yetiş ve Halime Fidan Yetiş’in  yedi aylık bebekleri Samet Gökmen Yetiş ise törene katılanların  ilgi odağı oldu.

 

KAYMAKAM BOZACIOĞLU YAKIN İLGİ GÖSTERDİ

Daha sonra  yapılan Karate Do sınavında  başarılı olan Yetiş Spor Kulübü öğrencilerinden  Ahmet Askar, Yahya Askar, Ali Hamet, Ömer Ammar Yossauf, Esadullah Yossauf, Baran Yağız, Baran Aslan, Harun Demir, Yiğit Duran Filizçay, Muhammed Ali Fidan, Deniz Albayrak, Aslı Kızılay, Şükran Kızılay, Saliha Kızılay, Eylül Deren Doğan, Murat Rıza Doğan, İsmail Bulut, Engin Bater’ekyu diplomalarını  ise  Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Seyhan İlçe Spor Müdürü Hamit Yıldırım, Yetiş Spor Kulübü Başkan Yardımcıları Hamdullah Fidan, Halime Fidan Yetiş ve öğrenci velileri takdim etti. Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu,  Gazeteci Karate Do Hakemi ve Yetiş Spor Kulübü  Başkanı Hüseyin Yetiş  ve öğrencilerine  çalışmalarında başarılar diledi.

 

Başa dön tuşu