SANAT

Yine bir Emre Kaya klasiği

KALPLERE DOKUNDU

Genç müzisyen ve yorumcu Emre Kaya’nın dinleyenlerin kalplerine dokunan “Aşk İle Soludum” adlı eseri dijital mecralarda rekorlar kırıp, radyoların en çok çaldığı eserler listesindeki yerini aldı. Müzik listelerini yine alt üst eden Emre Kaya, bestesi kendisine ait bu eserle zirvedeki yerini adeta perçinledi.

 

İSTEDİĞİNİ ALIP GİDENLERE GELSİN

Hit eserlerin bestecisi Emre Kaya, eserine iki günde tıklanma rekoru kırdıran hayranlarına, sosyal medya hesaplarından teşekkür etti. Ünlü sanatçı, Aranjörlüğünü Selim Çaldıran’ın gerçekleştirdiği DMC etiketli ve bir ayrılık hikayesini anlattığı single çalışması için “Yeni şarkım istediğini alıp gidenlere gelsin” dedi.

 

MÜZİK İÇİN YARATILMIŞ

Besteci olarak girdiği müzik dünyasına yorumcu kimliği ile giriş yaptıktan sonra kendisine "Müzik için yaratılmış adam" dedirten Emre Kaya, zirveyi kimseye bırakmıyor. Bir çok ünlünün çıkışına da verdiği eserlerle katkı sunan Emre Kaya, şarkıları, sempatisi, mütevazı kişiliği ve giyim tarzıyla da örnek alınıyor.

 

Pop Müziğin starı Emre Kaya, şu günlerde; yeni şarkısıyla hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurmayı başarmanın keyfini çıkarıyor.

Başa dön tuşu