YAŞAM

“YOL ARKADAŞIM” FİLMİ ADANA’DA

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin (BKM) çatısı altında çekilen filmin Adana özel gösterimine, başrol oyuncularından Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve yönetmen Bedran Güzel katıldı. Sinema girişinde kurulan platformun etrafında saatler öncesinden gelerek oyuncuları bekleyen sevenleri, büyük heyecan yaşadı. Sanatçıların görünmesiyle birlikte onları alkışlarla karşılayan Adanalılar, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’a sevgi gösterileri yaptılar. İzleyenleri selamlayan iki ünlü, Adana’ya ilk kez geldiklerini, yine ilk kez Adana kebabı yediklerini anlatarak, izleyenlerle esprilerle dolu bir sohbet gerçekleştirdiler. Sevenlerinin sorularını da yanıtlayan Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, filmin gördüğü ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

“İzlenme Oranları Çok Güzel”

Oğuzhan Koç, 27 Ekim Cuma günü gösterime giren komedi filmle ilgili izleyenlerden aldıkları olumlu tepkilerin kendilerine güç verdiğini belirterek, “İzlenme oranlarımız çok güzel. Bundan da önemlisi aldığımız yorumlar çok güzel. Biz Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan beri bir skeç yaparız beğenen olur beğenmeyen olur herkes sosyal medyadan yorumlarını yazar.  Bu filmle ilgili gerçekten herkesten çok güzel tepkiler alıyoruz. Filmin çok eğlenceli ve komik bulunduğu belirtiliyor. Filmde komik olmasını umduğumuz yerlerde kahkaha sesleri yükseliyorsa biz mutlu oluyoruz. Bunun verdiği mutlulukla acaba filmin özel gösterim turnesini biraz daha uzatsak mı? diye düşünüyoruz. Bakalım bugün Adanalılar filmi izledikten sonra ne gibi tepkiler verecekler merak ediyoruz." Şeklinde konuştu.

"Seyirci Yeter Ki İstesin"

Oğuzhan Koç, filmi izleyenlerin yüzlerinde gülümseme ile salondan ayrıldıklarında “başardık” dediklerini belirterek, “Gişe  raporlarına göre, bu filmin ikincisi de üçüncüsü de gelecek gibi. Seyirci istesin yeter ki yaparız. Buradan sonra Ankara ve Antalya’ya da gideceğiz. Ondan sonra zaten 3 adamla ilgili çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Adanalılara gösterdikleri bu yoğun ilgi için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 "Adana'yı Ve Adana Kebabını Sevdik"

İbrahim Büyükak ise; Adana’da müthiş bir enerji ile karşılaştıklarını belirterek, “Burada bulunmak, Adanalıların ilgisiyle karşılanmak inanılmaz mutluluk verici. Adana’yı çok sevdik. Adana’nın kebabını ayrı bir seviyoruz" dedi. Büyükak, Adana kebabını da yediğini ancak, sonuçlarından çok korktuğunu belirterek espri yaptı.

Başrol oyuncuları, izleyicilerle sohbetin ardından sinema salonuna geçip, söyleşilerini burada da sürdürdüler. Salonun dolu olduğunu gören Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, izleyicilere teşekkür ettikten sonra birlikte fotoğraf çektirdiler.

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği filmin başrollerini İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Emre Kınay, Eda Ece ve Aslı Bekiroğlu paylaşıyor.  Film, bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur  (Oğuzhan Koç) ile Şeref’in (İbrahim Büyükak) eğlence ve macera dolu yolculuğunu konu ediyor.

Başa dön tuşu