YÜREĞİR

YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçe sınırları 10 kat büyüyüp, gelirlerinin aynı kalmasına rağmen Yüreğir’de yol sorununu büyük ölçüde çözdüklerini belirtti. Başkan Çelikcan’ın 7 yıllık görev süresinde ilçeye yaptığı yolların uzunluğu 20 yılda yapılan yolun iki katını geçti. Yüreğir’de bugüne kadar 530 bin ton sıcak asfalt, 1 milyon 400 bin sathi kaplama, 600 bin metrekare kilitli parke yol çalışması yapılmış durumda.

Şıhmurat, Yenice, Camili, Çelemli, Gümüşyazı Mahallerinde yol çalışmalarını tamamladı. Doğankent Pekmezli ve Sağdıçlı Mahallesinde ise çalışmalar devam etmekte olup kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Çelikcan ”Yüreğir’de bulunan bütün sokaklarda yol çalışması yapıldı. Bozulan yerleri tekrar yapıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Yol çalışmalarında kaliteli malzeme kullandıklarını ve konusunda uzman ekiplerle çalıştıklarını belirten Başkan Çelikcan ”Yaptığımız bütün işlerde ince eleyip sık dokuyoruz. Gelirlerimiz kısıtlı olduğu için paramızı en verimli kullanmak zorundayız. Böyle olunca ortaya çok güzel iler çıkıyor. Adana’da en uygun ve kaliteli yol çalışmasını biz yapıyoruz.” diyerek çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Başa dön tuşu