GENEL

YOL SORUNUNU EN KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ

Pazarcı esnafı ve bölge halkının sorunlarını dinleyen ve not aldıran Kadir Aydar, göreve gelir gelmez yeni büyükşehir yasasından sonra beldeden mahalleye dönüşen mahallelerimizde modern kapalı semt pazarı ve yolları yapacaklarını söyledi.

 

Aydar, “Pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgi alakaya teşekkür ediyoruz. 31 Mart seçimlerinde onların desteğini istedik. Bizlere destek olacaklarının sözünü verdiler. Açık semt pazarında alış veriş yapan pazarcılar ve vatandaşlar bize kapalı semt pazarı ve yolların yapılması isteğini ilettiler. Göreve gelir gelmez  ihtiyacı olan mahallelerimize modern kapalı semt pazarı yapacağımıza ve tüm mahallelerimizdeki  yol sorunlarını sıcak asfalt ile çözeceğimize söz veriyoruz” dedi.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden mahalle halkı ve esnaf, “Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydarı’ı pazarımızda ve mahallemizde görmekten mutluluk duyduk. Kendisine çıktığı bu kutlu davada başarılar diliyoruz” diye konuştular.

 

Millet İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı  Kadir Aydar ise yaptığı açıklamada, ev sahipliğinden dolayı mahalle halkına ve esnaflara teşekkür ederek “Ceyhan artık gelişecek. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Ceyhan’a çok hizmet etmemiz gerektiğini biliyoruz. İnşallah mart'ın sonu bahar olacak” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu