GENEL

Yumurtalık’ta Büyük Coşku

Temiz denizin sembolü Mavi Bayraklı plajlarıyla turizmde yıldızı parlayan Yumurtalık’ta gerçekleştirilen Adana Büyükşehir Belediyesi Yollarda etkinliğinde Sanat TIR’ı, sağlık otobüsü, gezici kütüphane ve gezici dijital mamografi cihazı ile tatilcilere kültür, sanat ve sağlık hizmetini bir arada sundu.
 

PLAJLAR ŞENLENDİ
 

Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde insan merkezli sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergileyen Adana Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın koordinesinde Adana Büyükşehir Belediyesi Yollarda etkinliğini Yumurtalık’a taşıdı. Ayas Belediye Plajı ve Zeytinbeli Plajı’nda iki akşam üst üste gerçekleştirilen kutlamalarda Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları, halk oyunları ekibi, şehir bandosu neşeli şarkılar ve danslarla vatandaşları coşturdu. 
 

SAĞLIK TARAMASI VE MAMOGRAFİ HİZMETİ
 

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda görevli doktorlar ve uzman personel de Adana Büyükşehir Belediyesi Yollarda etkinliği kapsamında vatandaşları sağlık taramasından geçirdi. Doktorlar, vatandaşları muayene ederken, yardımcı sağlık personeli de kan tahlillerini yapıp, tansiyonlarını ölçtü. Meme kanserinin erken tanısını sağlayan gezici dijital mamografi cihazı, kadınlara ücretsiz sağlık hizmeti verdi.  Adana Büyükşehir Belediyesi’nin eğlence, kültür ve sağlık hizmetleriyle moral depolayan Yumurtalık sakinleri ve tatilciler Başkan Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sundu.  

 
 

Başa dön tuşu