SİYASET

Yüreğir benim sevdam

Yüreğir’de AK belediyeciliğinin ve gönül belediyeciliğinin devamı için var gücüyle mahalle mahalle gezen Kocaispir, gittiği yerlerde ise büyük sevgi görüyor. Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan ile birlikte Geçitli, Cumhuriyet, Havraniye, Vayvaylı, Kaşlıca, Güveloğlu, Çelemli, Akpınar, Çatalpınar ve Belören Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Kocaispir “Yüreğir’e yüreğimizi verdik. Allah izin verirse kazanıp sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağım.” Dedi.

“Bizlere yorulmak yok”

Aynı günde 10 Mahallede vatandaşlar ile bir araya gelen onların sorunları dinleyen Kocaispir, “Değil 10 mahalle bir 10 mahalle daha gezsem yorulmam. Çünkü bizler biliyoruz ki gönül ile çalışan asla yorulmaz.  Sizlerde bu heyecan sizlerde bu coşku olduğu sürece bizlere yorgunluk yok. Yüreğir’e yüreğimizle hizmet ederek sizlerin geleceğini teminat altına alacağız. Desteklerinize ihtiyacımız var.” Diye konuştu.

Çelemli’de Sözlü ve Kocaispir rüzgârı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ile birlikte Çelemli Mahallesi’nde açık hava toplantısı yapan Kocaispir, “Büyükşehir’de dâhil olmak üzere tüm ilçelerimizi kazanarak Cumhur İttifakının bayrağını her yerde dalgalandıracağız. Sizler takdir ederseniz bizde seçilirsek Adana Büyükşehir Belediyemiz ile her konuda koordineli bir şekilde çalışacağız. Belediyecilik işi gönül işidir diyerek her işimizi her hizmetimizi gönülden yapacağız.” İfadelerini kullandı.

“Ulaşamadığımız insan kalmayacak”

Yüreğir’de girmedik ev sıkmadık el bırakmama gayretiyle her yere giden Fatih Mehmet Kocaispir,  7’den 70’e vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Kocaispir “Yüreğir benim sevdam. Sizlerin bu coşkusunu ve heyecanını seçildiğimiz takdirde hiçbir zaman boşa çıkarmayacağım. Bölgemizde ulaşamadığımız insan kalmayacak. Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Unutulmamalıdır ki Memleket sevdasıyla işini gönülden ve severek yaparsan, gönülleri kazanırsın, Bizim işimiz gönül belediyeciliği ” şeklinde konuştu.

 

Gördükleri ilginin kendilerine seçimi kazandıracağını açıklayan AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, gördükleri ilgiden son derece memnun olduğunu ifade ederek” Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Fatih Başkanımız makama oturduktan sonra da hizmetlerimiz ile çok konuşulacağız. “ifadelerini kullandı.  

 

Başa dön tuşu