YÜREĞİR

YÜREĞİR’DE BÜYÜK HEYECAN

27.03.2018 tarihinde Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda (Stadyum Yanı Seyhan/ADANA ) Saat 10:00’ da Adana 15. Noterliği tarafından kura çekilişi yapılacağını belirten Başkan Çelikcan ''Vatandaşlarımız içerisinde her türlü sosyal donatıları kreş, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu olan sıcak bir yuvaya kavuşacaklardır.'' dedi.

 

Göreve geldiği günden bu yana ilçenin gelişmesi ve kalkınması için çalıştığını bunun için Yüreğir'de birçok yeni projeyi hayata geçirdiğini belirten Başkan Çelikcan ''Atakent Mahallemizde tek seferde Yüreğir tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 644 adet 'Sosyal Konut Projesi' büyük bir hızla devam ediyor. Kuraları noter huzurunda çekerek hak sahiplerini belirleyeceğiz. Amacımız vatandaşlarımızın sosyal donatıları olan modern konutlarda oturmalarını sağlıyoruz. Yüreğir'de vatandaşlarımızın ev hayalini gerçekleştiriyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

Yüreğir'de kent yaşamına uygun projeler üretip yaşam kalitesini yükseltmeyi ve bölgeyi çağdaş görünümlü kent durumuna getirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Çelikcan ''Göreve geldiğim günden bu yana ilçenin çehresini değiştirmek için çalışıyoruz. Bu anlamda ilk yerinde kentsel dönüşümü başardık. Sosyal Konut inşaatını başlattık ve konut için başvuru yapanların kuralarını çekeceğiz. Amacımız vatandaşlarımızın uygun şartlarda konut edinmelerini sağlamak, ruhsatsız yapılaşmanın önüne geçmektir. Atakent Mahallemizde yapılan konutlar tamamladıktan sonra yeni konutlar yapmak için arayışlarımız devam edecektir.'' dedi.

 

Başa dön tuşu