SEYHAN

YÜREĞİR’İN GERİ KALMIŞLIĞINA SON VERECEĞİZ

ADANA / Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, CHP Yüreğir Belediye Başkanı Kamuran Karaca ile birlikte merkez mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Merkez Mahalleler Anadolu, Cumhuriyet, Kiremithane ve Mutlu Mahalleleri’nde düzenlenen toplantılara katılan Zeydan Karalar ve Kamuran Karaca büyük ilgi ile karşılandı. Anadolu Mahallesi’nde gökyüze beyaz güvercinlerin bırakıldığı toplantıda Başkan Zeydan Karalar, dünyaya kardeşliğin ve barışın hakim olmasını temenni ettiklerini söyledi. Kendisinin de bir Yüreğirli olduğuna dikkat çeken Başkan Zeydan Karalar, “Doğup Büyüdüğüm bu yerlerin artık kalkınma zamanı geldide geçiyor bile. Yüreğir Belediye Başkan Adayımız Kamuran Karaca ile birlikte seçimi kazandığımızda doğduğumuz büyüdüğümüz topraklara hizmet etmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANININ ASLİ GÖREVİ

Bir belediye başkanının asli görevinin, temizlik, yol ve su olduğunu kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Bir başkan bu hizmetleri yerine getirmezse neden başkanlık yaparki. Bizler sizlerin bu temel hizmetlerinizi yerine getirdikten sonra sosyal belediyecilik hizmetiyle de yaşam kalitenizi yükselteceğiz. Ama önceliğimiz her zaman halkımızın huzuru ve rahat yaşamı olacak” dedi.

Kiremithane Mahallesi’nin her zaman Adana siyasetinde belirleyici bir noktada olduğunu vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, yaşanan coşku ve sevgi gösterilerinin 31 Mart’ta kendilerini başarıya ulaştıracağının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

AYRIM YAPMADAN HİZMET GETİRECEĞİZ

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca da, yaptığı konuşmalarda halka ayrım gözetmeksizin hizmet götüreceklerini ifade etti.

Karaca, “Bizleri belediye başkanı seçtiğinizde hiç bir yurttaşımızı diğerinden ayırmayacağız. Zeydan Başkan’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığında hep birlikte sizleri sorunlarınızdan kurtarmak için çalışacağız. Belediyeciliğin temel hizmetlerinin yanısıra sizlere sosyal belediyecilik olarak bir çok hizmeti de ayağınıza getirecek sizleri sosyal belediyecilikle tanıştıracağız” diye konuştu.

Başa dön tuşu