YÜREĞİR

YÜREĞİR YENİ TESİSLERLE TANIŞIYOR

Doğankent Spor Tesisinin açılışını AK Parti Adana Milletvekili M.Şükrü Erdinç ile birlikte yapan Başkan Çelikcan "Göreve geldiğimizde Yüreğir Belediyesi'nin bir tane bile tesisi yokken bugün 11 kültürevi, 22 taziye evi, 15 spor tesisi ve Adana'nın en büyük kültür merkezini Adana halkının hizmetine sunduk. Hayırlı olsun." dedi. Hizmetlerin devamı için vatandaşlardan 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda evet demelerini istedi.

 

14 dönüm alan üzerine kurulan içerisinde futbol sahası, basketbol sahası, tribün, soyunma odaları ve idari bina bulunan spor tesisinin açılışına AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.

 

BAKANLARIMIZA VE MİLETVEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Özellikle spor tesisini yaparken merkezi hükümetin ve Spor Toto Teşkilatının büyük desteğini gördüğünü belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Size hizmet için kapısını çaldığımız Adana Milletvekillerimiz ve Bakanlarımız ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Özellikle AK Parti Adana Milletvekilimiz M.Şükrü Erdinç'in bu tesislerin yapılmasında emeği çok büyük. Sizlerin adına tüm milletvekillerimize ve özellikle M.Şükrü Erdinç'e teşekkür ediyorum.

 

SAHALARIMIZ GENÇLERİMİZİN HİZMETİNDE

 

Açılan spor tesislerin gençlerimizin hizmetinde olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Yüreğirli gençlerimiz rahat ve temiz ortamlarda, bu spor tesislerinde rahatça sporlarını yapabileceklerdir. Gençlerimiz bu spor tesislerinde spor yaparak kötü alışkanlıklardan  uzaklaşacaktır. Gençlerimizi spora yönlendirmek en önemli amacımız. Bunun için Yüreğir'de her mahalleye bir spor tesisi sloganı ile spor tesisleri yapıyoruz. Gençlerimizin spor tesislerine ulaşmalarını kolaylaştırıyor ve spor yapmalarına yardımcı oluyoruz. Gençlerimizi spora yönlendirerek sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmak istiyoruz.

 

ERDİNÇ :BİZE VERDİĞİNİZ DESTEK HİZMET OLARAK SİZE DÖNÜYOR"

 

AK Parti iktidarının çok güzel hizmetler üretmeye devam ettiğini belirten AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç "Başkaları laf üretir ama AK Parti hükümeti hizmet üretir. Siz bize deste veriyorsunuz biz de size hizmet ediyoruz. 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda bize vereceğiniz evet desteğiyle hizmetlerimiz devam edecektir. " diyerek 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda vatandaşların tercihinin evet olmasını istedi.

Başa dön tuşu