SİYASET

Yüreğirli’nin desteğiyle güçleniyoruz

Çukurova Caddesi, Süleyman Vahit Caddesi, Yavuzlar ve Kışla Mahallerinde esnaf gezen Kocaispir, yeni bir başarı hikâyesi yazmak için yola çıktıklarını vurguladı. Belediye Başkan Adayı Kocaispir, halk ile bütünleşerek, bir olacaklarını ve Cumhur İttifakı ile birlikte Yüreğir’de güzel işlerin altına imza atacaklarını söyledi.

Yüreğir hep birlikte “Kocaispir” diyor

Yüreğir’i karış karış, mahalle mahalle gezen Kocaispir, her kesimin büyük desteğini arkasına alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Fatih Mehmet Kocaispir “Biz görüyoruz ki, gittiğimiz her mahallede sevgiyle ve heyecanla karşılanıyoruz. Yüreğir’i yüreğimizle geziyor, buluştuğumuz her vatandaşımıza yüreğimizi veriyoruz. Daha güzel günler bizi bekliyor. Bu başarı hikâyesini hep birlikte yazacağız.” Dedi.

Fırında börek, kahvehanede çay ikram etti

Cumhur İttifakı’nın Ak Partili Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, esnaf ziyaretleri esnasında girdiği bir fırında kendi elleriyle vatandaşlara börek, kahvehanede ise yine kendi elleriyle vatandaşlara çay ikram etti. “Sizlere hizmet etmek bana güç veriyor.” İfadesini kullanan Kocaispir “Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza ulaşmak için dur durak bilmiyoruz. Yüreğir bizim sevdamız. Seçildiğimiz taktirde de sizlere hizmet etmekten bir an olsun vazgeçmeyeceğiz. Aksine sizlere götürdüğümüz her hizmette bir adım daha güçleneceğiz.” Şeklinde konuştu.

ERDİNÇ VE TURAN’DA DESTEK İSTEDİ

Ak Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ve AK parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan ile esnaf ziyaretlerinin ardından gece de sokak toplantıları düzenleyen Cumhur ittifakı Adayı Kocaispir gördüğü büyük ilgi ve sevgi karşısında “sizlere hizmet etmek boynumun borcudur” diye konuştu

Başa dön tuşu