YÜREĞİR

YÜZME HAVUZU MÜJDESİNİ VERDİ

AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ise kendisinin de PTT Evleri Mahallesi'nde oturduğunu belirterek vatandaşların rahat bir ortamda alışveriş yapacaklarını belirtti. Başkan Çelikcan PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini verdi.

 

AK Parti Adana Milletvekili  M. Şükrü Erdinç ile birlikte esnafı gezerek hayırlı işler dileyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaflar Başkan Çelikcan ve Erdinç'e teşekkür ettiler.

YÜREĞİR'DE KAPALI SEMT PAZARI SAYISI ÇOĞALIYOR

Başkan Mahmut Çelikcan Yüreğir'e Kapalı semt pazarını yapacak uygun yer bulunduğunda diğer mahallelere de kapalı semt pazarı yapacaklarını belirterek''Yüreğir'de vatandaşlarımızın alışverişlerini rahat yapabilmeleri amacıyla Yüreğir'de kapalı semt pazarı sayısını çoğaltıyoruz. Bunun için Yüreğir'de yaptığımız kentsel dönüşüm alanları içerisinde kapalı semt pazarı olacak şekilde planlayacağız.'' şeklinde konuştu. AK Parti Adana Milletvekillerinde teşekkür eden Başkan Çelikcan "Yüreğir ile ilgili ilettiğimiz bütün meseleleri sahiplenip takipçisi oluyorlar."diyerek milletvekillerine teşekkür etti.

 

Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarlarını çoğaltacaklarını belirten Başkan Çelikcan 'Yüreğir'e ilk kapalı semt pazarını Serinevler Mahallemize yaptık. İkincisini PTT Evleri Mahallemizde hizmete açtık. 3814 metrekare kapalı alanı olan semt pazarımızın içerisinde idari binaları da var..  Amacımız kapalı semt pazarı sayılarını artırarak Yüreğir de sokaklara kurulan semt pazarlarına son vermektir. ' dedi

ÇOK AMAÇLI KULLANILACAK

Kapalı semt pazarlarından vatandaşlarımız farklı şekillerde faydalanacağını  belirten Başkan Çelikcan "Semt Pazarının olmadığı günlerde gençlerimizin spor yapabileceği şekilde düzenleme yapıyoruz. Kapalı semt pazarlarımızı derneklerimiz, sivil toplum örgütlerimiz kermes ve toplantı amaçlı olarak da kullanabileceklerdir. Kurban Bayramında ise kurban kesim merkezleri olarak vatandaşlarımıza hizmet verecektir.  Geçtiğimiz Kurban Bayramında Serinevler Kapalı Semt Pazarımızda vatandaşlarımız kurbanlarını ücretsiz olarak rahatça kestiler. Buradan da bu şekilde faydalanabileceklerdir.

 

Bir kaç mahallenin ortak kullanacağı bu semt pazarları sayesinde Yüreğir de görüntü kirliliği ortadan kalkacaktır. Semt Pazarları sonrası ortaya çıkan çirkin görüntüler yaşanmayacaktır. Semt pazarlarının kurulduğu günlerde o bölgedeki esnaflarımız da bu rahatsızlığı yaşamayacaktır.' şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu