SARIÇAM

Zabıta Ekiplerinden denetim

Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bölgelerinde üretim ve satış yapan çeşitli işyerlerini denetledi. Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Uludağ’ında da katıldığı denetimlerde ağırlıklı olarak sağlık koşulları, ruhsat, vergi levhası, ürünlerin son kullanım tarihleri konusunda incelemeler yapıldı. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen işyeri ve imalathanelere uyarılarda bulunuldu. 

 

Zabıta Müdürü Bekir Uludağ, belirli aralıkla periyodik olarak bu tür denetim işlemlerini yaptıklarını belirterek,” Tek amacımız tüketicilerin sağlıklı bir ortamda, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak. Sarıçam halkının sağlığı bizim için her şeyden önemli. Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirme noktasında taviz vermeyeceğiz. Denetimlerimiz sırasında esnaflarımızı gördüğümüz eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekli uyarıları yapıyoruz. Ayrıca usulsüz olarak işgal edilen kaldırımlar ve çevre kirliliği ile ilgili denetim ve yaptırımlarımız sürekli olarak uygulanıyor." dedi.  

Bekir Uludağ,  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ talimatları doğrultusunda, Sarıçam halkının güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla bu tür rutin denetimlerin bundan böyle de yapılacağını kaydetti. Denetimler hakkında da bilgi veren Bekir Uludağ, işyerlerinde uygulanan denetimlerin amacının ceza kesmek olmadığını, uygun şartlarda çalışmalarını ve eksikliklerini gidermelerini sağlamak olduğunu dile getirdi. Uludağ,  vatandaşların da olumsuz bir durum karşısında şikâyetlerini 444 72 23 numaralı telefonlara bildirmelerini istedi. 

Başa dön tuşu