SEYHAN

Adana Seyhan Belediyesi tarafından 2000 Evler Kreşi hizmete açıldı

Adana Seyhan Belediyesi tarafından kentte yaşayan kadınların iş yaşamına katılımını ve çocukların sosyalleşmesi sağlamak amacı ile bir kreş daha açıldı.

Adana Seyhan Belediyesi, 2000 Evler Kreşi’ni bugün hizmete açtı. Çocukların sosyalleşmesine ve kadınların iş yaşamına katılımını sağlamak amacıyla çok sayıda kreş açan Seyhan Belediyesi, hala 3 kreşin ilçeye kazandırılması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Açılış törenine Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Akay da katıldı.

Seyhan Belediyesi tarafından Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan 2000 Evler Mahallesi Muhtarlığı karşısına yeni bir kreş daha açıldı. 2000 Evler Kreşi’nin açılış törenine Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP YDK Üyesi Av. Bülent Maraklı, CHP Seyhan İlçe Kadın Kolu Başkanı Dilek Özcan, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye bürokratları ve vatandaşlar katıldı.

3 kreş daha açılacak

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Adana Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Akay, çocukların sosyalleşmesi ve kadınların iş yaşamında olması için kreşlerin önemine dikkat çekti. Ayrıca Seyhan Belediyesi olarak 3 yeni kreş açmak için daha çalışmalarına devam ettiklerini belirten Akay, “Bunlardan bir tanesi zannediyorum en kısa zamanda olacak. Öbürlerinde küçük plan tadilatlarıyla çok yakın gelecekte Seyhan Belediyesi üç ayrı kreşe daha sahip olacak” diye konuştu.

Başa dön tuşu