YÜREĞİR

Yüreğir Belediyesi Çamlıbel Mahallesini doğalgaza kavuşturdu

Yüreğir Belediyesi öncülüğünde yapılan yatırımlar sonucunda Çamlıbel Mahallesi doğalgaza kavuştu. Açılış töreninde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “El ve gönül birliği içinde Yüreğir’e hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Çamlıbel Mahallesi, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in girişimleriyle doğalgaza kavuştu. Mahallede düzenlenen açılış törenine AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ramazan Coşkun, Aksa Doğalgaz Adana Bölge Müdürü Halit Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YÜREĞİR’E 500 MİLYONLUK DOĞAL GAZ YATIRIMI

Törende konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Aksa Doğalgaz’ın Yüreğir’e bugüne kadar toplam 500 milyon lira yatırım yaptığını söyledi. Aksa Doğalgaz ile çok güzel bir işbirliği ortamı oluşturduklarını ifade eden Başkan Kocaispir; “Göreve geldiğimizde ilçemize doğal gaz yatırımı için firmamızın önünü açtık. Yüreğir merkezde 39 mahallemiz var. Çok şükür bu mahallelerimizden 30’u doğal gaz ile tanıştı, tanışıyor. Çamlıbel mahallemize 26 milyon lira yatırım yapıldı. Yaklaşık 3 bin 700’den fazla abone işlemi var. Bin 700 aboneden fazlası bağlantılarını yaptı. Bin evimiz şu an aktif olarak doğal gaz kullanıyor. Allah nasip ederse el ve gönül birliği içinde Yüreğir’e hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başa dön tuşu