TEKNOLOJİ

Yeni kral geliyor! Galaxy S23 Ultra Yeni Düşük Işık Kralı Olabilir

Galaxy S23 serisinin lansmanına oldukça yakınız. Lansmana yaklaştıkça, telefonlarla ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıkıyor. Bu sefer Galaxy S23 Ultra ile ilgili bir sızıntımız var.

Ünlü tahmincilerden biri olan  IceUniverse , Galaxy S23 Ultra’nın Gece Modunda çekeceği fotoğrafların, telefonun “Gece Görüşü” varmış gibi hissetmenizi sağlayacağını açıkladı.  Başka bir deyişle, S23 Ultra’nın kamerası ve hesaplamalı fotoğrafçılığı, düşük ışıkta son derece parlak fotoğraflar çekecektir.

Galaxy S23 Ultra Yeni Düşük Işık Kralı Olabilir

Galaxy S23 Ultra hakkında elimizde çok sağlam resmi bilgiler yok. Ancak son sızıntılardan ve TENNA teknik özelliklerinden telefonun 200 MP kamera ile geleceğini öğrendik.

Size bir bakış açısı sağlamak için, Galaxy S22 Ultra’nın geçen yıl 108MP kamerası vardı. Ve bununla karşılaştırıldığında, S23 Ultra’nın 200MP’si çok büyük bir sıçrama.

Bununla birlikte, Galaxy S22 Ultra’nın düşük ışıkta iyi bir performans sunmadığı söylenemez. O yaptı! Ancak yakın zamanda piyasaya çıkan Vivo X90 Pro+ gibi cihazlar, Samsung’a zorlu bir mücadele verdi. X90 Pro+ , muhtemelen önemli bir sıçrama yapmasına izin veren 1 inçlik bir sensörle geldi.

Aslında yorumcuların çoğu, Vivo X90 Pro+’ın Samsung’un mevcut amiral gemisine kıyasla önemli ölçüde daha iyi gece fotoğrafları sunduğuna inanıyor. Ve bu Samsung’un yüzüne büyük bir darbe oldu.

Samsung Galaxy S23 Ultra’daki ISOCELL HP1’in yükseltilmiş versiyonu, muhtemelen Samsung’un geride tuttuğu şeydir. Ve Samsung onu çıkardığında, fotoğraf dünyasındaki tacını geri kazanacak.

Samsung Galaxy S23 Ultra’nın ayrıca 10x optik yakınlaştırma sunan bir 10MP telefoto kamera ve 3x optik yakınlaştırma için başka bir 10MP telefoto kamera ile geleceğini belirtmeyi unutmayalım . Birlikte, S23 Ultra kesinlikle yeni bir kamera kralı olabilir.

Başa dön tuşu