GENEL

Benzine 30 Ağustos salı günü 1 lira 4 kuruş indirim geliyor

Brent petrol fiyatları ve dolar kurunun artması ile birlikte benzin fiyatlarında geçtiğimiz hafta peş peşe zamlar yapılmıştı. Ağustos ayının son günlerinde ise benzin fiyatları ile ilgili güzel haber gelecek. Benzin fiyatlarına 30 Ağustos salı gününden itibaren 1 lira 4 kuruş indirim yapılacak.

Brent Petrol fiyatlarında yaşanan artış ve dolar kurumunda yükselmesi ile birlikte vatandaşlara benzin ve motorin zam haberleri peş peşe verilmişti. Özellikle geçtiğimiz hafta hem benzin hem de motorun fiyatları beklenmedik düzeyde açmıştı. Neyse ki araç sahiplerine bu sefer güzel haber geldi. 30 Ağustos salı günü itibarıyla benzin fiyatlarına 1 lira 4 kuruş indirim yapılacak.

BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM UYGULANACAK

Motorine benzine peşpeşe gelen zamlar sonrasında bir indirim haberi vatandaşların içine su serpti. 30 Ağustos salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 4 kuruş indirim yapılacak. Şu anda motorin grubunda ise herhangi bir değişiklik olmayacağı öğrenildi.

27 AĞUSTOS BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

27 Ağustos cumartesi günü benzinin litre fiyatı İstanbul’da gemi 1,15 TL, Ankara’da 21,28 TL, İzmir’de 21,27 TL seviyelerinde satılıyor. Yapılacak olan indirim sonrasında yani 30 Ağustos salı gününden itibaren benzinin litre fiyatı şu şekilde olacak; İstanbul’da 20,10 TL’ye, Ankara’da 20,23 TL’ye, İzmir’de 20,22 TL’ye düşecek.

Başa dön tuşu