TEKNOLOJİ

Whatsapp kullanıcıları dikkat! Her şey sil baştan değişiyor, 3 bomba özellik geliyor! Uzun zamandır bekleniyordu

Whatsapp kullanıcıları için yeni duyuru! Uygulamayı kullananların hizmetine 3 yeni özellik daha sunuluyor. Uzun zamandır bu haber bekleniyordu, nihayet geldi.

WhatsApp, kullanıcılarının güvenliğini dikkate alarak 3 yeni bomba özelliğini daha duyurdu. Artık WhatsApp kullanıcıları birçok detayı kişi listesinde ekli olanlardan bir görme imkanı bulacak. Aynı zamanda yeni özelliklerin yayına alınması ile birlikte ekran görüntüsü alma da engellenecek. dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulaması Whatsapp’tan herkesin beklediği o duyuru geldi. Merakla beklenen özellik artık kullanılacak. İşte detaylar…

Dünyanın en çok kullanılan online mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak adına Platformu yenilemeye ve güncellemeye devam ediyor.bu dünyaca ünlü mesajlaşma uygulamasından yapılan son dakika duyurusunda 3 yeni özelliğin da denenmeye başladığı bildirildi. bu üç yeni özellik sayesinde WhatsApp kullanıcılarının gizliliğini güvence altına alacak. WhatsApp’tan yapılan duyuruda yeni özelliklerin içeriği de paylaşıldı.

YENİ ÖZELLİKLER BOMBA GİBİ GELİYOR

WhatsApp, geçtiğimiz yıllarda İşletme hesabı özelliğini paylaşmıştı. Hem işletme hem de bireysel kullanıcılar için uygulamanın güncellenmesi önemli. Özellikle işletmeler için yeni güncelleme ile birlikte sohbet anketi imkanı başlayacak. Böylece bir işletme ile WhatsApp üzerinden sohbet eden kullanıcılar değerlendirme yapma şansına sahip olacak. Ayrıca işletme hesapları ile sohbet eden kullanıcılar numaralarını gizleme şansına da sahip olacak.

WhatsApp’ın yeni güncellemesi ile birlikte gelecek diğer bir özellik ise gruplardan kimseye haber vermeden ayrılma özelliği olacak. Yani bir grubun üyesi iseniz artık gruptan ayrıldığınızda diğer üyelere mesaj gönderilmeyecek.

Yine WhatsApp’ta çevrimiçi olma özelliğini istediğiniz kişilere gizleme şansına sahip olacaksınız. yeni güncelleme sonrasında aynı durum gibi ya da profil resmi gibi çevrimiçi olup olmadığınızı da sadece istediğiniz kişilere gösterme şansına sahip olacaksınız.

WhatsApp tek gönderimlik fotoğraflarda ekran görüntüsü alma özelliğini de artık kaldırıyor. Bildiğiniz üzere WhatsApp’ta süreli mesaj gönderme özelliği zaten vardı. Ancak bu mesajların ekran görüntüsü alınabiliyordu. Yeni özelliğin gelmesi ile birlikte süreli mesaj ya da Tek seferlik fotoğraf gönderenler için ekran görüntüsü alma özelliği kaldırılacak.

ÖZELLİKLER KISA SÜREDE YAYINLANACAK

WhatsApp’ın kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek adına üzerinde çalışmaya başladığı özellikler şu anda beta olarak bazı ülkelerde deneniyor. Kısa süre içerisinde de WhatsApp tarafından bu özelliklerin tüm dünyada Kullanıma sunulması bekleniyor. Özellikle WhatsApp’ın çevrimiçi gizleme özelliğini bekleyen çok sayıda kullanıcı var. Bu özellikle ilgili sosyal medyada da defalarca kampanya yapılmıştı. WhatsApp’ın yakın zamanda tüm özellikleri Kullanıma sunması bekleniyor.

Başa dön tuşu